Hem In English Till Jamines Kebab
Wrap med kycklingkebab och hummus

I libanesiskt bröd läggs fräscha grönsaker, kycklingkebab och toppas med en god hummus. Lätt och lättlagat. Kycklingkebaben kan användas på många sätt. Den är perfekt att göra sallad på eller fylla i pitabröd som här, men den är också god på pizza eller i wok.

Recept fÖr ca 4 personer:
 

Vitlöksyoghurt À la Önder 

Önders lilla röda

Coleslaw À la Bazaar

Hamburger dressing från Ankara

Köfte med tomatsås-special

Shish köfte (köttfärsspett) med gurkyoghurt

Gurkyoghurt À la Bazaar

Hummus


Wrap med kycklingkebab och hummus
Ingredienser:
Kyckling kebab, förstekt
1 paket
Tomater 3 st
Gurka 1/3 dels
Paprika 1 st
Rödlök 1 st
Citron
1/2 st
Olivolja 2 msk
Sallad t ex isberg, roman, rucola efter säsong och smak
 
Pitabröd 4-8 st
Fetaost 150 g
Svarta oliver, granatäpple och valnötter  
Salt och svartpeppar efter smak  
Till servering: Citron, pitabröd

GÖr sÅ hÄr:
Stek kycklingkebaben enligt anvisning på förpackningen. Dela tomater, gurka, paprika och rödlök i mindre bitar. Blanda citronsaft, olivolja, salt och peppar till en dressing. Häll över grönsakerna och salladen. Fyll allt i pitabröd och toppa med smulad fetaost. Garnera gärna med oliver, granatäpple och valnötter.